Beautiful World

Sunday, 22 April 2012 | 03:06 | 0Childish

Tarikh, 15.4.2012 .Kenape degan tarikh tuh ? Ohh ,ade lah .
Tarikh tuh buat aku senang hati lepas je crush aku tinggalkan aku sebab ade pompuan lain .
Takpe hanisah ,sabar je .Lelaki kan ?'Die ckap aku yang mintak putus wei .kfine ,due-II salah sayang .
Aku kuat jeles .Tapi aku berhak right ?Kau pulak cakap macam tuh kat 'gadis-II tuh' .Memang nak cari pasal
lah kan ?Biar lah die .Aku tak nak wei balik kat kau even kau merayu bak pengemis sekalipun .Sekarang aku dah ade orang baru ,syang .Thanks wei,buat aku senang even aku belom boleh lagi sayangkan kau ,
tapi aku cube ok ?Aku dah boleh tersenyum tgok muke kau syang .Tak de lah aku asek ingatkan Jantan tak
gune tuh je kan ?'K ?

Meet Me

Welcome To My Blog. Your name : Follow meblablabla


Navigation
About Links Entries Stuff


Tagboard
Enter your CBOX here.

Credits
Skins: Hafni
basecode: Nuke
Helped: LOxo
BEST VIEW ON GOOGLE CHROME